28 Şubat 2014 Cuma

HARRY, KENDALL İLE “MECBUREN” Mİ AYRILDI? VE NEDENİ ZAYN Mİ?


HARRY, KENDALL İLE “MECBUREN” Mİ AYRILDI?
VE NEDENİ ZAYN Mİ?


        Görünen o ki fırtınalı bir aşktan sonra, Harry Styles ve Kendall Jenner’ın ilişkisi resmi olarak sona erdi. Bu haftanın başlarında henüz çıktıkları onaylanmadan ayrıldıklarını duyduk. Peki neden ayrıldılar? Söylenenlere göre Hazza, One Direction’ın menajeri tarafından “zorunlandı”

         Biliyorum, kulağa saçma geliyor değil mi? O zaman şunu dinleyin...

         National Enquirer’a göre bir kaynak: “Harry grup arkadaşı Zayn Malik’e bir sır verdi, sır Harry’nin Kendall’a deliler gibi aşık olduğu – ve onunla evlenmek istediği.”

         Harry Styles? Kendall Jenner’la evlenmek istiyor? Bu gerçek mi?

         Kaynak devam ediyor: “Yeni şarkıcı Perrie Edwards ile nişanlı olan Zayn, onu anlayan biri olarak dinledi ama, sonra bu bilgiyi ağzından kaçırdı. Harry’e büyük paralar harcayan sponsorları, etrafı genç kızlarla sarılmış dünya çapında seksi idol imajının, Kendall’ın kollarında -sürekli- kötüye gideceğini bildikleri için çılgına döndüler.”


         Ah evet, bu ilişkinin bitmesinin suçunu Zayn Malik’e atmak çok AKILLICA.

         Aynı kaynak devam ediyor, One Direction yönetimi, kıvırcık saçlı kazanovasına sert kelimelerle bu işin böyle devam etmeyeceğini söylüyor: “Eğer nişanlanırsan, bu sadece SENİN popülerliğini etkilemeyecek. Tüm grup büyük bir darbe alacak. Bu sadece genç kızların hayallerinin yıkılacağıyla ilgili değil. Kayıt, turne ve ticari satışlarda da  milyonlarca dolar kayıp yaşanacak.”

         Şimdi buna inanıyor musunuz? Tam olarak emin değiliz ama biz tümünü biraz saçma buluyoruz.


Çeviri: layla

        
Çeviri tamamen bize aittir.
Lütfen kaynak göstermeden paylaşmayınız.
        



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı